Netværksgrupper

Bliv en del af en netværksgruppe

I Vineyard Vollsmose elsker vi fællesskab. Faktisk så meget, at vi tror, vi er skabt til fællesskab, og at fællesskab er en af de bedste måder at lære Gud at kende på.

Derfor kommer vi til at mødes i afslappede og hyggelige mindre grupper rundt omkring i Vollsmose for sammen at udforske, hvordan vi kan lære at elske ligesom Jesus. Alle er velkomne, uanset hvilken religiøs baggrund man har eller ikke har.

Vi vil typisk bruge tid på at dele liv med hinanden, læse noget fra Bibelen, bede for hinanden og hygge en masse.

Se nedenstående temaer for grupperne, vi regner med at starte op. Skriv til os allerede nu, og kom på et uforpligtende besøg i en af vores netværksgrupper, når vi starter. Vi glæder os til at se dig!

Markusevangeliet og vandpibe

Vi kommer til at mødes i Birkeparken hver anden tirsdag, hvor vi læser et kapitel i Markusevangeliet, mens vi snakker om indholdet, beder for hinanden og hygger med noget shisha. Kom og stil spørgsmål sammen med os andre. Du er velkommen, uanset hvad du tror på.

Grønlandsk gruppe

En gang om ugen kommer vi til at mødes i Egeparken, hvor vi sammen vil læse i Bibelen, bede for hinanden og styrke hinanden i troen. Gruppens sprog er grønlandsk og dansk. Alle er velkomne. Skriv til os, hvis du ønsker at være med.

INTERNATIONAL GROUP

This group is going to meet every second Wednesday in Birkeparken. We will go through topics in the Bible related to our everyday lives. We are going to deal with topics like: How can there be a good God in a world with suffering? Why do I feel shame when I hear about God and church? How can I experience the good sides of prayer? Where is God in times of stress and anxiety?
This is an English speaking group. Everyone is welcome no matter what your background or beliefs are. Don’t hesitate to contact us if you would like to join our group.

AL MASSIRA

Vi kommer til at mødes hver uge, hvor vi vil se en video fra den egyptiske serie Al Massira. Vi vil snakke om indholdet, bede for hinanden og spise lækre arabiske desserter.
Gruppens sprog er arabisk og dansk.
Emnerne vi kommer omkring er bl.a.:
Kan vi stole på Bibelen? Hvorfor er der så mange problemer i verden?
Hvor kan jeg finde tilgivelse? Hvor er Gud i mine problemer og kampe?
Kan mine gode gerninger virkelig ophæve mine dårlige handlinger? Lytter Gud, når jeg påkalder ham?
Alle er velkomne, uanset hvad du tror på.

Go top